Uneix-te al nostre Facebook: Facebook

Logo

La nostra història

Benvinguts a la Vall de Lord, benvinguts al trial.

La Vall de Lord està situada en l’anomenat pre-Pirineu català. Es tracta d’una vall envoltada per les altes muntanyes del Port del Comte, del Verd i de Busa. En els seus tres termes municipals, Sant Llorenç de Morunys, La Coma i Pedra i Guixers, la natura s’hi desenvolupa en el seu màxim esplendor oferint paisatges de gran bellesa i d’una gran varietat de terreny.

Més informació

MC 2DT Vall de Lord

Contacte 2DT

Si teniu qualsevol dubte o simplement ens voleu fer arribar els vostres comentaris, no dubteu en posar-vos en contacte amb l'Ignasi Gil Vernet (699 69 00 52), o bé utlitzant l'adreça de correu electrònic que trobareu al següent enllaç.

Contactar

2 dies de Trial

Organitzem l'event 2 Dies de Trial! La filosofia d’aquesta prova no és altre que la de barrejar l’esport del trial amb el motoexcursionisme, és a dir, els participants podran gaudir de dos dies d’excursió amb moto de trial per uns paisatges d’alta muntanya i alhora podran demostrar les seves habilitats en la superació de les diferents zones de penalització. A més a més les diferents categories, incloent la categoria de clàssiques, obren la porta a tots els nivells de participació.

Per tot això, els Dos dies de Trial de la Vall de Lord, han de servir per a demostrar que la moto de trial, el món rural i la natura són perfectament compatibles.

Per registrar-te només has d'omplir el formulari de l'apartat "Inscripcions".

Que gaudiu dons de dos dies intensos de natura i trial!!

 

VII Edició 2DT Vall de Lord, dies 27 i 28 d'agost! Aviat més informació!

¡VII Edición 2DT Vall de Lord, días 27 y 28 de agosto! ¡Pronto más información!

2DT Vall de Lord VII Edition on 27th and 28th August! More information coming soon!

 


 

Classificacions 2 Dies de Trial 2016


 
HORARIS DE SORTIDA DIUMENGE

 

HORARIS DE SORTIDA DISSABTE

 

Llista d'Inscrits Definitiva (23-8-2016)


 


 


 

Classificacions 2 Dies de Trial 2015